Narcos

Nosaltres

«Criteri propi, sostenibilitat i absoluta passió són les paraules que empraria per a definir Celler Arrufí.»

Esteve Arrufí ve d’una llarga tradició familiar vitivinícola. Després d’heretar i gestionar conjuntament durant molts anys un antic celler familiar, sempre va tenir al cap crear un projecte propi on créixer, un projecte intimista on poder representar el que significa per a ell la vinya, la comarca de la Terra Alta i l’elaboració del vi.

Va ser el 2016 quan van començar la construcció de Celler Arrufí, i el 2019 quan l’Esteve i la Sol van decidir emprendre aquest projecte de manera independent i personal. Un projecte del qual forma part també l’enòleg Joan Bada. Volíem un enòleg que entregués i elaborés uns vins que reflectissin tot el que volíem transmetre i això, sens dubte, ens converteix en un bon equip.

A Celler Arrufí som ecològics per convicció.

Celler Arrufí és un celler amb criteri propi, que  és la base i el pilar de tot creixement professional i personal. Elaborar uns vins amb la menor manipulació possible, purs, on el protagonista absolut sigui la garnatxa i que a la mateixa vegada reflecteixi la nostra forma de fer, el nostre territori i l’amor que sentim amb la biodiversitat és la nostra motivació.

Un criteri clar i propi converteix Celler Arrufí en un celler atractiu i de qualitat. Un projecte que feia molt de temps que volíem dur a terme, ple de dificultats però també de moltes satisfaccions. Som conscients que hi ha una evolució constant en aquest camí, un camí que recorrem amb passió i amb sostenibilitat per sobre de tot. Criteri propi, sostenibilitat i absoluta passió són les paraules que defineixen Celler Arrufí.

Però també som conscients de l’evolució i transformació del vi, de les necessitats del mercat i sobretot del consumidor final. Això ens fa receptius a aprendre, a escoltar i a innovar amb tècniques d’elaboració fresques i que respectin el procés del vi, i així poder tenir la capacitat de dirigir i expressar d’una forma clara i personal les característiques dels nostres vins i del nostre celler.